Hester


Ik was een paar dagen op vakantie en bij terugkomst vond ik het uitgeschreven kleuradvies met kleurenkaartje in mijn brievenbus.

Heel erg bedankt, ik ben erg blij met de uitgebreide toelichting en kleren kopen wordt nu écht een feestje!
Ook de middag zelf vond ik erg leuk en inspirerend… nogmaals dank en een fijn en zonnig weekend.

Marja


Mijn (schoon)zussen en ik hebben veel plezier van je adviezen en we sturen elkaar

steeds appjes van nieuwe aanschaffen of nieuwe combinaties uit de kast!

Tineke


Hartelijk dank voor het uitgebreide kleuradvies met ook nog allerlei tips en tricks.

Handig als 'naslagwerk' bij de kleurenkaart, die bij andere pasjes in mijn portemonnee zit.

Ik ga er snel mee aan de slag.

De 'live sessie' was een leuke ervaring en een bron van inspiratie.

Janine


Ik heb het heel leerzaam gevonden.

Ook was ik verbaasd over de Licht Helder Warm EN Licht Helder Koel.

De kleuren die voor mij van toepassing zijn.

Ik ben weer beter/vaker naar kleuren gaan kijken.

Kleding die ik draag/nieuw aanschaf, bekijk ik met de kleurenpasjes. 

Mijn kleding herschikt in mijn kast.

Jij gaf goede informatie en het was gezellig.

Ook info/uitleg nadien per mail. 

Top.

Sarah


Ik heb veel gehad aan het advies, niet alleen voor mijn dagelijkse kleding, maar ook jassen, sjaals, lingerie, badkleding.

Ik heb een kritische blik kunnen werpen op mijn kast.

Van veel stukken, die ik nauwelijks droeg, wist ik eindelijk waarom ik er niet zo gauw naar greep.

Deze heb ik dan ook weggedaan om ruimte te maken voor nieuwe (tweedehandse) kleding.

Ook kan ik door het advies makkelijk kiezen tussen verschillende sieraden.

Ik ben heel blij met het advies!

Jantine

Ik heb er zeker wat aan gehad en kijk nu veel meer naar kleuren die bij mij passen! Ik vond het een ontspannen middag, met een goede uitleg en ik was verbaasd hoe goed je kan zien, wat wel en niet bij je past. De kaartjes voor in de portemonnee vind ik erg prettig tijdens het winkelen en het uitgebreide advies wat ik daarna kreeg, is prettig om terug te lezen. Ik zal jou dan ook zeker aanbevelen.

Sharon

Ik heb het kleuradvies als leuk, interessant en ontspannen ervaren. Ik ben nu meer op de hoogte wat me super goed staat, dus bedankt!

Karin

Ik had al eerder een kleuradvies gehad, dus ik was al gewend rekening te houden met de kleuren op mijn kleurkaart. De herhaling was wel fijn, je pigment verandert toch als je ouder wordt en daarmee verschuift het kleuradvies ook. Wat ook nuttig blijkt, is het advies om grotere patronen en contrasten te kiezen, daar houd ik nu ook rekening mee. Verder heb ik het cyclaamroze weer gevonden! Gelukkig komt het weer in de mode, dus ik heb al een shawl in die kleur gekocht en een blouse.  Mooi in contrast met donkerblauw of zwart! Nog bedankt voor je uitgebreide verslag!      Dat is handig om af en toe door te lezen, bij twijfel. 

Winniefred

Nou wat een verandering sinds ik bij jou ben geweest een kleine twee weken geleden met Lisetta. Ik ben nu lekker kleurrijke kleding aan het kopen en word daar erg blij van en krijg enorm veel reacties erop. Ik ben heel erg tevreden. Een andere kledingkastvulling, meer kleur, leuk! Dank nogmaals en hartelijke groet.

Isabella

Het kleuradvies heb ik inmiddels aandachtig doorgelezen! Het was vooral leuk om erachter te komen, dat ik heel veel kleuren kan dragen en ik heb daar inmiddels mijn shop-strategie ook op aangepast. Het kleuradvies zelf vond ik een leuke ervaring en ook mijn moeder wil nu een keertje langskomen :) Nogmaals bedankt voor de leuke dag!

Esther

Ik gebruik het advies zeker nog en merk dat ik in winkels de rekken 'scan' op 'mijn kleuren'.  Ik heb nauwelijks nog iets gekocht in andere kleuren. Ik merkte wel dat het in de lente/zomer vrij lastig was om warme gedempte diepe kleuren te vinden, dat wordt nu wat makkelijker ;)   Wat betreft make-up heb ik ook oogschaduw gekocht in roest-tinten. Dus al met al zeker tevreden!

Ingrid & Saskia

We hebben zeker wat gehad aan jouw kleuradvies. Ingrid en ik hebben de kleurkaartjes altijd bij ons. We hebben nog niet alle kleding weggedaan natuurlijk, we hebben wel wat geruild en een beetje weggegooid. Bij nieuwe kleding passen we jouw advies toe. Zelfs de nieuwe haarverf is op basis van het advies. Moet nog we geverfd worden hoor, maar het is al in huis ;) Nogmaals dank voor de leuke dag!

Georgette

Voortaan ga ik kleurrijker door 't leven, zei vandaag een collega nog. Een vleug meer eye-shadow, een nep-parelarmbandje zou ik nooit aandoen, nu wel. Ik krijg leuke reacties en heb al meerdere mensen doorverwezen naar je salon. Ik ben zuiniger op de kleding die me staat en ben wel wat selectiever bij de aanschaf van een nieuw item. Het gaat goed! Kleurrijke groet, Georgette

Marlies

Ik heb het kleuradvies erg leuk en zinvol gevonden. Bij de kapper is de haarkleur al aangepast naar een koele tint. Staat mooier. Ook let ik goed op bij het kopen van kleding. Ik gebruik de kleurkaartjes. Grappig is dat ik lippenstiften (op 1 na) al in de goede kleuren heb. Ook bij een volgende aanschaf van een bril, zal ik zeker letten op kleur en montuur. Dat maakt de keuze ook wat makkelijker. Al met al blij met de leuke workshop. 

Gertie

Ik heb erg veel gehad aan het kleuradvies. Na het kleuradvies bleek dat mijn kledingkast al vol hing met kleding van een diepe kleur.                      Dit was echt een verrassing, want met dit kleurinzicht had ik nooit in mijn kledingkast gekeken. In mijn kast had ik wel wat lichtgekleurde kleding hangen. Eerder had ik toch het idee dat ik hiermee het geheel wat kon opfleuren, want anders was alles zo donker... Deze overtuiging heb ik geheel losgelaten. Het kaartje Diep-Gedempt-Koel/Warm zit nog steeds standaard in mijn telefoon. Andere kleuren dan op het kaartje koop ik niet meer. Het blijkt dat 'zelfs' met alleen donkere kleuren je nog zoveel kunt variëren en er echt wat leuks mee kunt maken.                          Hopelijk kun je met jouw kleurtalenten nog veel meer mensen blij maken!

Leontien

Erg leerzaam en verhelderend. Bedankt voor je passie en professionaliteit. Mijn kledingkast heb ik ook helemaal ingedeeld op mijn kleurkaart.   Ik kan erg goed opmerken wanneer ik kleding draag, die mijn gezicht ten goede komt. Daar word ik erg blij van!!

Di

Hartelijk dank voor de foto's! We hebben het kleuradvies als zeer positief ervaren. De aandacht, de tijd, de analyse, de uitleg, het kleurenonderzoek, interessant en inspirerend. Bijzonder om met mijn kleindochter te doen! Hartelijke groet, Di

Louise 

Ik krijg nog steeds positieve reacties. Sommigen kennen mij niet onmiddellijk meer, maar dat komt vooral door het korte kapsel, na decennia lang haar. Al met al maakt het geheel mij jonger en vlotter ondanks grijs haar; elke maand naar de kapper dus, want nu groeit het wel weer hard. En ik vind het leuk om de kleuren te combineren; veel fuchsia met paars of midden blauw. Heb wel zakken vol met kleren van mijn oude garderobe weggedaan, vooral de goudkleurige feestkleding; dat was even slikken. Had ook een mooie gouden ketting van mijn moeder geërfd, die heb ik nu maar aan mijn zuster overgedaan; zij weer blij. Door verandering van mijn garderobe eindelijk nu een overzichtelijke kledingkast. Naast mijn nieuwe boxspring-bed van Swiss Sense, heb ik echt het gevoel een nieuwe start te maken. En wie weet komt er toch weer een nieuwe liefde op den duur in mijn leven. You never know. Een nieuwe look helpt zeker daarbij. Dus nog erg bedankt voor je advies.

Lieve groet, Louise

Jessica

Mijn persoonlijk kleuradvies was een feestje van herkenning. Voor mijn kleren zoek ik nu nog bewuster naar de zachte tinten. De rekken zwart en wit laat ik links liggen. Ik kom (nog) sneller tot keuzes en heb ook mijn klerenkast opgeruimd ;) Dank nogmaals.

Willy

Het advies gebruik ik bij iedere aankoop. Dat leidt ertoe dat ik minder koop, want vaak zijn de kleuren die in de winkel hangen niet passend bij mij. Dat is wel eens vervelend, maar vooral goed omdat het me behoedt voor miskopen. Ik merk aan de reacties van de mensen om mij heen dat het kleuradvies klopt. Ik heb nog wel kleren in niet bij mij passende kleuren, die ik desalniettemin nog steeds mooi vind. Het kleurprobleem los ik op met een sjaal in een goede kleur, die ook bij het kledingstuk past.

Sandra

Het kleuradvies heb ik als goed ervaren! Ik heb wat dingen uit mijn kast weggegooid, vooral shirts met wit erin en ik ben begonnen met het dragen van donkergroen. Ook draag ik tegenwoordig alleen nog maar gouden sieraden. Ik heb veel aan je advies gehad.

Lenneke

Ik vond het een hele leuke dag met een verrassende uitkomst. Ik dacht dat ik een Koel type was, maar het werd toch warm! Goed om bewust van te zijn tijdens het shoppen. Zo kun je gerichter aan de slag en weet je beter wat goed staat. Martine nam uitgebreid de tijd voor ons allemaal en we werden goed verzorgd met thee, koffie en zoetigheid. Echt een aanrader!

Lies

We vonden het kleuradvies van jou zeker de moeite waarde en gebruiken die regelmatig bij de aanschaf van nieuwe kleding en het opruimen van oude kleding. Zo zit er na jouw advies veel meer blauw in mijn collectie en probeer ik zacht kleuren te vermijden. Ook kijk ik meer naar het materiaal, waarvan het  gemaakt is. We vonden je accommodatie erg sfeervol en je advies deskundig en duidelijk door het gebruik van de  kleurensjaals. Daarnaast was de ontvangst met koffie en wat lekkers erbij erg gezellig. Bedankt nog.

Paula

Ik heb het kleuradvies als zeer nuttig en handig ervaren. Jouw advies heeft mij zeker geholpen. Ik heb diezelfde dag nog een hele mooie bruine jurk gekocht, die ik anders niet gekocht zou hebben. Van iedereen krijg ik complimenten dat de jurk mij zo goed staat. Ik ben er heel blij mee dat ik dit gedaan heb!

Bert

Dat was super! Ik neem de kleuren steeds mee als ik iets nieuws koop.

Ankie

Ik ben blij met het kleuradvies. Het winkelen gaat makkelijk. Je loopt gelijk naar de goede kleuren. En ik durf wat meer te experimenteren.

Christel

Na de kleuradvies-sessie die mijn vriendin Liesbeth en ik alweer twee jaar geleden bij je hebben gedaan, ben ik nog steeds erg blij met je advies. In de winkel laat ik alles gemakkelijk liggen wat niet in mijn palet valt (scheelt heerlijk veel tijd, geld en ongemak!), maar daarnaast ben ik ook een stuk besluitvaardiger geworden naar verkoopsters toe, als het gaat om kleding die ik qua stijl niet echt mooi vind,  waar ik voorheen uit beleefdheid nog weleens wat aantrok voor de verkoopster. Kortom, het heeft me een heel fijne duidelijke koers gegeven wat betreft mijn kleding. Dus dankjewel daarvoor nog! Mijn vriend is inmiddels ook wel benieuwd naar zijn kleurstijl en nu wil graag een afspraak voor hem maken.

Marleen

Ik heb net het kleuradvies ontvangen. Wat een fijne, aandachtige post om te ontvangen, echt heel leuk. Ik heb mijn kledingkast de dag nadat ik bij jou was geweest op kleur gesorteerd en draag nu al veel meer  bijpassende kleding. Zo leuk om te merken hoe anders ik me daarin voel. Enorm bedankt, ik vond het een hele leuke dag en verwacht er nog veel plezier van te hebben in de toekomst.

Ine

Ik vond het een leuke ervaring en heb er zeker wat aan gehad. Mijn nieuwe kleding wordt altijd even bij de kleurkaart gehouden, alvorens tot aankoop over te gaan.

Jorna

Gisteren ontvingen wij ons kleuradvies per post, waarvoor dank. We willen je ook nogmaals hartelijk danken voor een geweldig leuke ochtend. We hebben ervan genoten en kopen niets meer zonder jouw advies in het achterhoofd (en kaartje erbij).

Margien

Ik heb je kleuradvies ontvangen. Ben er blij mee. Ik heb al een stapeltje kleding apart gelegd, allemaal leuke kleding die ik toch niet graag droeg.  Ik weet nu waarom. Het klopt precies met je kleuradvies. Heel hartelijk dank.

Akke

Leuk en zeer goed. Ik heb de kaartjes standaard erbij, als ik winkel.

Katoesjka

Na een hartelijk ontvangst, kregen we een fijne kleurenanalyse en een helder kleuradvies. Ik kies nu beter en makkelijker wat bij me past. Martine, bedankt!!

Ineke

De kleurkaartjes zijn zo praktisch, dat ze altijd in mijn portemonnee zitten. Dus, als ik een keer iets zie hangen of liggen in de winkel, dan raadpleeg ik de kleur van de kleding en die van de kaartjes. Kortom... geen vrolijke kleuren in de kleding, maar wel in mijn huis.

Magda

Jouw kleuranalyse en stijltips hebben mijn gevoel van kledingkeuze bevestigd en me mijn zelfvertrouwen terug gegeven. Ik ben heel blij met het resultaat. Het kleurenkaartje heb ik altijd bij me en gebruik ik als ik kleding of breigaren koop voor een truitje. Ik ben altijd nieuwsgierig naar het waarom.  Daarom vind ik je uitgebreide informatie, die je na de analyse opstuurde, heel fijn.

Tessa

Na Martines kleuradvies kan kleding - die ik al niet zo vaak aandeed - zonder schuldgevoel de deur uit! Het is me nu helemaal duidelijk, waarom ik die toch niet zo prettig vond. Het kleurkaartje is een goede hulp wanneer ik in een winkel twijfel aan het kopen van een kledingstuk.  Daarnaast is het kleuradvies echt een cadeautje: een prettige ontvangst en een gezellige middag in een prachtig ingerichte salon, gecombineerd met Martines kundigheid en gezelligheid. En dat je daarna alles uitgebreid op schrift thuis gestuurd krijgt, is heel prettig!

Anne-Marie

Ik heb veel aan de kleurenanalyse gehad en ik gebruik het advies vaak. Zo kleur ik mijn haar niet meer blond en is dat nu mooi wit.

Marjolijn

Tijdens het kleuradvies zie je echt wat kleuren met je gezicht doen. Martine neemt de tijd voor je en je krijgt een advies waar je voor langere tijd wat aan hebt. Ik draag het kleurenkaartje in mijn portemonnee en het helpt me goed met het kopen van nieuwe kleren en het scheelt ook veel tijd met winkelen en dat vind ik prettig. Succes, ik vond het erg leuk!

Marleen

Het kleuradvies was naast een heel gezellige middag ook erg leerzaam en nuttig. Nu ik me bewust ben van welke kleuren me goed staan, kan ik veel gerichter shoppen. Geen miskopen meer voor mij! Daarnaast heeft het advies me geholpen met het kleden naar gelegenheid. Welke kleuren geven me een professionelere uitstraling of juist een feestelijke uitbundige uitstraling. Heel interessant om te zien wat kleuren kunnen doen. Volgend jaar komen we terug voor een stijladvies!

Françoise

Behalve dat het het leuk en gezellig is, is het een eye opener om te zien wat kleuren met je doen. Alle stoffen in verschillende kleuren, die om je heen gedrapeerd worden, laten je inzien wat dit met je gezicht doet. Of je er van gaat stralen, lijkt op te lichten of er juist grauwer door wordt. Mooi om te zien. En om te beseffen dat de kleuren, die je aantrekkelijk vindt, niet perse de kleuren zijn die je het beste staan. Dank je wel Martine voor deze eye opener!

Nelly

Het was een heerlijke en leerzame middag de 15e juli. Heel duidelijk kleuradvies met alle sjaals en kleurovergangen. Voor alle drie van ons goed te zien, wat kleur met je doet. Ik kijk nu anders naar mijn kleding en zeker ook bij het shoppen is het kleuradvies duidelijk van nut. Ik krijg ook leuke complimenten voor mijn heldere keuzes. Al met al zeker een positieve ervaring!

Hester

Martine's salon ademt gastvrijheid en creativiteit. Je kijkt je ogen uit. Overal vind je interessante stoffen, schilderijen en curiosa. We werden ontvangen met koffie en waren al snel op ons gemak. Het was verrassend om te zien welke kleuren ik - als blondje - allemaal kan hebben, naast mijn eeuwige zwart en donkerblauw. Martine laat zien wat je flatteert en legt ook uit waarom. Grijs bleek in allerlei schakeringen heel goed te staan en ook roze, oker en blauw-groenen kon ik hebben. Het leuke is, ik voel me echt zekerder wat betreft mijn kleding. 

Miranda

Al jaren liep ik rond met de vraag: welke kleur staat mij nu echt goed? Een kleur mooi vinden, is iets anders dan dat het je goed staat.  Ik heb het kleuradvies bij jou als een verrijking ervaren: ik weet nu eindelijk welke kleuren kunnen en welke ik moet vermijden. Ik heb de sessie bij jou als heel ontspannen, leerzaam en gezellig ervaren. Je motiveert goed waarom een kleur wel of niet past. Ik ben ook heel benieuwd naar jouw stijladvies.

Caroline

Voor mij was het letterlijk een (verjaardags)cadeautje.  Genoten van het proces: van de aandacht voor elkaar en de warme ontvangst. Vanaf die dag kijk ik toch ook wel iets anders naar de kleuren en let ik vooral meer op de textuur van de kleding. De ochtend heeft dus mijn blik verruimd. Daar word ik altijd blij van!

Diny

Ik ben me er - na je advies - bewuster van geworden, welke kleuren mij staan. De kreten 'Gedempt, Diep en Warm' staan in mijn geheugen gegrift.  Mijn kleurkaarten heb ik standaard in mijn portemonnee zitten, maar ik heb ze eigenlijk niet meer nodig! Eerder shopte ik vooral kleding en kleuren die ik mooi vond, maar niet de kleuren die mij vooral goed stonden. Ik shop nu bewuster dankzij jouw advies. Ik ben er blij mee.  Succes en wie weet komen we nog eens terug voor een stijladvies.

Mechtild

Ik heb het advies als heel waardevol ervaren en ik gebruik het advies als ik kleding kies. Ik zie zelfs bij anderen dat ze andere tinten zouden moeten dragen. In die zin heb je me wel de ogen geopend! Dankjewel nog.

Annemiek

Het kleuradvies van Martine heeft me heel veel inzicht gegeven in welke kleuren geschikt voor me zijn. In mijn kast hingen voorheen ook kledingstukken die ik amper droeg: nu snap ik waarom.  Die kleuren stonden me niet goed. Het kleuradvies heb ik als heel prettig ervaren. Martine nam echt de tijd en legde alles op een leuke manier uit. De tijd vloog voorbij! Ik heb het kleurkaartje sinds het advies altijd bij me en gebruik het wanneer ik kleding koop. Wanneer ik het kleurenkaartje aan verkoopsters laat zien, zijn ze positief over het grote kleurspectrum en de tips op de achterzijde. Ik kan Martine's kleuradvies van harte aanbevelen!

Annèt

Het was leuk dat we met ons clubje dames zo prettig werden ontvangen! We hebben een hele gezellige dag gehad.  De kleurenanalyse is een 'eye opener'; niet alleen om te zien welke kleuren het beste bij me passen, maar ook welke stoffen en dessins. Ik heb ontdekt dat ik al best vaak kleuren en motieven kies, die binnen mijn palet vallen. Nu weet ik dus waarom. Heel fijn dat ik in kledingwinkels niet meer alle rekken hoef te bekijken. Ik kan nu selectief shoppen en het kleurenkaartje gaat altijd mee. Succes met je inspirerende werk!

Greet

Ik ben blij dat ik bij je ben geweest. Aan jouw bezoek - met de daarbij behorende uitleg - heb ik veel gehad. Ik houd nu rekening met de kleding die ik koop. Met de kleuren die je me hebt geadviseerd, maar ook de kleurcombinaties. De kleurenkaart is klein, maar handig en past goed in mijn portemonnee. Zo heb ik deze altijd bij de hand. Af en toe pak ik die erbij. Bedankt en veel succes met je business!!

Marloes

Het kleuradvies was ontzettend leuk en leerzaam. De ontvangst was warm en hartelijk en gaf me het gevoel in mijn eigen huiskamer te zitten. Ik zag heel duidelijk welke kleuren wel en niet bij mij passen of welk effect sommige kleuren op mij hebben. Op basis van dit inzicht kijk ik nu anders naar de kleren in mijn kledingkast en eventueel nieuwe aankopen. Martine, bedankt!

Mérie

Met de kleuranalyse in mijn hoofd en het kaartje in de hand, zie ik in één oogopslag of een winkel mogelijk wat voor mij heeft. Het mooiste compliment kreeg ik - toen ik vlak na mijn advies bij jou - mij volgens de kleurkaart had gekleed. Een collega zei dat ze niet wist wat ze aan mij zag, maar dat het leek alsof ik helemaal straalde... Geweldig toch? Nogmaals bedankt voor deze prachtige ervaring.

Liesbeth

Ik vond het heel erg leuk en luxe om anderhalf uur lang de aandacht te hebben voor mijn uiterlijk en kleuren. Ik kon inderdaad zien welke kleur me beter en minder stonden. Iedereen in mijn familie wilde ook, nadat ik ze erover verteld had. Het winkelt nu een stuk sneller. Het decor van tweedehands schatten was geweldig. Verder lees ik op je site dat iedereen alles - wat ik zou willen zeggen - al gezegd heeft. Succes met je business dit jaar.

Joke

December jl. zijn wij met een groep van 7 dames voor een kleuradvies bij Sonsbeeksalon 60 geweest. De hele entourage is leuk en Martine zorgt voor een gezellige sfeer inclusief super hapjes + drankjes met zelfs bubbels aan het einde van de sessie. Best opzienbarend wat kleuren met een mens doen. Ook de tips die wij kregen waren deskundig en toepasbaar in de praktijk. De andere dames waren ook heel enthousiast; we hebben genoten van de leerzame dag. Je hebt dagelijks wat aan de adviezen, plus het is een super groepsuitje. Al met al zeker een aanrader!

Marjan

Een beetje laat, maar ik wil je nog hartelijk bedanken voor het schriftelijk kleuradvies dat je mij toegestuurd hebt. Het ziet er heel verzorgd uit, zowel de lay-out als de inhoud. Heel fijn om dit op papier te hebben. Nu kan ik het af en toe nog eens nalezen, dat is echt fijn! Je voert je werk heel goed uit, deskundig en integer. Complimenten hiervoor.

Els

Beste Martine, bedankt voor de foto's! We hebben het alle 4 heel erg leuk gevonden, en erg leerzaam.  Tatjana heeft haar kast al grondig gesaneerd en sommige items weer aan mij doorgegeven. Ik ben me veel bewuster van de kleuren nu, echt heel erg fijn! We vonden dat je het zo leuk deed, dank voor al je goede  zorgen en gezelligheid. Ik heb je nu al aan sommige mensen aangeraden.

Sophie

Sinds het kleuradvies is mijn klerenkast een stuk kleuriger en vrolijker geworden. Ik droeg veel zwart en donkere sombere kleuren, maar Martine heeft mij laten inzien dat juist diepe herfsttinten mij erg goed staan. Na het advies heb ik een grondige schoonmaak gehouden in mijn kast en in winkels kijk ik tegenwoordig eerst naar de kleuren. Ik merk dat ik sneller weet, of iets mij goed staat en ik voel me echt beter in 'mijn kleuren'. Dat merk ik ook aan de complimenten, die ik hierover krijg. Martine neemt heel goed de tijd om naar jou, jouw haren, huid en bijvoorbeeld ook oogwit te kijken. Op 2 zwarte vesten na, bestaat mijn kast nu uit Warm Diep Gedempte kleuren. Het kleurenkaartje dat je na afloop meekrijgt is ontzettend handig. Kortom: een aanrader! Ik heb er veel aan.

Jessica

Het kleurkaartje draag ik altijd bij me in mijn portemonnee en neem ik overal mee naartoe. Meestal loop ik ineens tegen iets aan wat ik mooi vind - ik ga er nooit echt naar op zoek -  en dan houd ik mijn kaartje er even bij, als ik twijfel over de kleur. Het kleuradvies heeft me vooral inzicht gegeven in de reden, waarom ik me in sommige kleuren niet helemaal lekker voel en bepaalde kledingstukken niet vaak draag, terwijl ik ze wel erg mooi vind om te zien.  Ik durf nu ook duurdere kleding te kopen, omdat ik bewuster kan kiezen. Ik ben er minder snel op uitgekeken, omdat ik nu weet dat de kleuren gewoon goed voor mij zijn. Ik krijg de meeste complimenten over mijn uiterlijk als ik kleuren draag die me echt sieren. Dan voel ik me ook het lekkerst, dus dat straal ik dan vast uit! Het kleuradvies vond ik ook erg leuk om te doen; heerlijk die aandacht en koffie. Dank je Martine, voor je gezellige en deskundige advies!

Liesbeth & Albert

Ik wil je nog even zeggen dat wij jouw kleuradvies heel leuk en nuttig hebben gevonden. Ik probeer er echt op te letten met de kleding die ik draag. Ook als we in de winkels lopen, zeggen we steeds: dat is niet/wel mijn kleur. Heel grappig, je let er nu heel erg op.  Albert heeft intussen een nieuwe bril en ook die is aan de hand van jouw kleurenkaartje uitgezocht.

Michiel

Ik heb het kleuradvies voor mijn verjaar cadeau gekregen. Hoewel ik een beetje sceptisch was, vond ik het een erg leuke, gezellige en leerzame ervaring. Ik twijfelde of het advies me iets zou opleveren, iets zou zijn waarnaar ik zou kunnen en willen luisteren. Een vooroordeel tegen kleuradviezen is toch een beetje, dat de adviseur je gaat vertellen, wat je wel en niet mag dragen. Maar dat is onterecht! Martine vertelt op een duidelijke en leerzame manier waar het advies voor dient: namelijk dat je beter en gemakkelijker kleuren kunt kiezen. En dat, als je wilt, het advies altijd nog kunt negeren. Dat doet ze op een prettige manier, waardoor het advies voor mij niet beperkend voelt. Een groot inzicht voor mij was dat kleding niet alleen mooi moet zijn, maar me er vooral mooi uit moet laten zien. Het leuke aan het kleuradvies is, dat het heel inzichtelijk maakt wat wel en niet mooi staat. Met de verschillende kleurkragen onder je neus, kun je veel beter het effect zien van wat kleur op je heeft. En dus ook op wat je zelf eigenlijk mooi vindt. Ik vind koningsblauw bijvoorbeeld schitterend, maar ik kon nu goed zien dat het me eigenlijk niet goed staat. Nu kan ik in de winkel veel beter en makkelijker keuzes maken.

Karlijn

Het is leuk om met kleur mee bezig te zijn. Mijn moeder en ik kregen dezelfde kleurkaart, hebben veel overeenkomsten en kunnen goed samen winkelen. In het begin vond ik het lastig en was maar 25% van alle kleding in de stad van toepassing. Nu ik steeds meer goede aankopen doe, begin ik het te zien, voelen en krijg ik de swing te pakken. Ik heb ook nog wel eens 'guilty-pleasure-aankopen'. Kleding die gaaf is maar totaal verkeerd qua kleur, lees: een wit t-shirtje met een gekke opdruk. Waaraan ik ook veel hulp heb is de Dylon site: http://www.dylon.nl/ Ze hebben een heel duidelijk overzicht welke kleuren matchen/in dezelfde lijn liggen.  Ik vind het heel interessant en leuk om er mee bezig te zijn. Het is mij wel degelijk ten goede gekomen en ben blij dat ik langs ben geweest. Nogmaals heel erg bedankt!

Wietske

Voor een genietmoment ging ik naar Martine in Arnhem.  Na een warm welkom in haar nostalgisch ingerichte salon, legde ze onder het genot van een lekker kopje koffie uit,  hoe ze tot haar kleuradvies zou gaan komen. Na een uitgebreide kleuranalyse, maakte ze voor mij duidelijk zichtbaar welke kleuren - en dan vooral welke kleureigenschappen - mij laten stralen. Haar advies ´ervaar het resultaat door kleding in verschillende kleuren thuis uit te proberen´ was verbluffend. Kleding in de bij mij passende kleuren, werken positief op mijn gevoel van 'lekker in m’n vel' zitten. Martine bedankt.

Sytske

Je hebt me een heel plezierige ochtend gegeven, al die persoonlijke aandacht, al die verschillende tinten...Toen ik 's nachts mijn ogen dicht deed, kwamen alle kleurenkragen e.d. weer voorbij, dat gaat er niet meer uit. Grappig dat je direct anders naar je omgeving en jezelf gaat kijken, andere stapeltjes in de kledingkast maakt, bij andere mensen intenser naar de kleuren kijkt, ik was sowieso al kleurgevoelig, nu nog meer. Ook buiten. Dit was voor mij een heel origineel verjaardagscadeau! Wat zal het voor jou ook leuk zijn om mensen steeds blij te maken. Ik vond dat je het erg leuk deed en je atelier is erg prettig met al die leuke spulletjes!  Ik heb hierover al verschillende mensen verteld. En het blauw dat je zelf aanhad, was erg sprankelend.

Ellen

Door het kleuradvies van Martine heb ik vanuit een heel nieuw en verfrissend perspectief naar mezelf  gekeken. Eerder kocht ik kleding omdat ik het model mooi vond en keek ik te weinig naar passende kleuren. Door Martine's diepgaande kleuronderzoek, kijkend naar mijn huid, ogen en haar,  weet ik nu welke kleuren mijn gelaat verzachten of versterken. Dus als ik een drukke week heb gehad en toch graag wil sprankelen op een afspraak, weet ik nu wat een goede tint is om uit mijn kast te halen. Het kleuradvies heeft het beeld van mezelf completer gemaakt. Ik kan nu veel beter het juiste kledingstuk kiezen. Dank je wel Martine.

Ina

Zaterdagmorgen gingen mijn dochter en ik naar Sonsbeeksalon 60 om mijn cadeaubon kleuradvies te verzilveren. We werden door Martine hartelijk onthaald. Na een korte uitleg stelde ze allerlei vragen, om daarna zeer uitgebreid te kijken welke haartint, kleur ogen en huid ik heb. Het vergrootglas hielp haar dit zeer nauwkeurig te doen. Vervolgens mocht ik plaats nemen op de stoel voor de spiegel en heeft Martine met behulp van allerlei kleurkragen de kleuranalyse voortgezet. Mijn dochter en ik konden zelf ook zien, dat een aantal kleuren echt niet bij mij hoorden. Wat ik erg prettig vond, is dat ik direct een kaartje meekreeg met de kleuren die bij mijn passen: Warm Gedempt. Ik was ook zeer verrast dat deze kleuren eruit kwamen. Zo had ik er nog nooit naar gekeken. Na een volle week heb ik van Martine het schriftelijk kleuradvies thuis ontvangen en kan ik het nog eens nalezen. Eerst kocht ik altijd kleding waarvan ik de kleur mooi vond. Nu ga ik de winkel in en loop ik direct naar de kleur die bij mij past. Ik ben me er meer bewust van geworden wat kleuren met mij en mijn gezicht doen. Zo geleidelijk aan zal mijn garderobe wel van kleur veranderen en zal ik kleren aantrekken waarin ik me lekker voel. Ik heb mijn kinderen laten weten dat ik zeer blij ben met dit waardevolle cadeau.

Frank

Je hebt intensief en met oog voor detail naar mijn haar, huid en vooral ogen gekeken en die op kleur geanalyseerd. In prettig overleg met mij kwam uit jouw waarnemingen een voor mij duidelijk kleuradvies naar voren, waar ik het ook helemaal mee eens kan zijn. Ik vond het een openbaring om de drie categorieën te leren kennen: Gedempt Helder Koel Warm Licht Diep, zo heb ik nooit naar kleuren gekeken... Dat voor mij koel, licht en helder – in deze volgorde - de adequate kleurbenaderingen zijn vind ik wel heel verhelderend. Nu houd ik van warme kleuren, maar ik weet na jouw advies, dat ik daar vooral naar zal kijken (graag!), maar dat ik die beter niet in mijn kleren kan hebben. De meegekregen kleurenkaart zit nu in mijn portemonnee en zal ik bij de aanschaf van kleren zeker raadplegen. Dank je voor het goede advies en de prettige analyse.